Sportske igre 2017. godine

Udruga HVIDR-a Krapina ove godine je po prvi puta organizirala spotrske susrete za sve ratne vojne invalide i branitelje na području Krapinsko-zagorske županije pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i garda Krapine.
Igre su se održale u Sportskom centru Podgora u Krapini, 17. svibnja 2017. godine u 10:00 sati. Sportske susrete otvorio je gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregurović i naš predsjednik Udruge, Gabrijel Kosalec.

U 12:30 sati kod Centralnog križa na groblju u Krapini zajedno s ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom, državnom tajnicom Ministarstva hrvatskih branitelja Nevenkom Benić te gradonačelnikom grada Krapine Zoranom Gregurovićem, položili smo vijenac i zapalili svijeće za sve poginule i umrle hrvatske branitelje.

Na sportskim susretima sudjelovale su udruge:
Udruga HVIDR-a Krapina
Udruga HVIDR-a Zabok
Udruga HVIDR-a Zlatar
Udruga Dragovoljaca veterana Domovinskog rata Krapina
Udruga Dragovoljaca veterana Domovinskog rata Bedekovčina
Udruga Tigrova KZŽ
Udruga Gromova KZŽ
Udruga 103. brigade
Udruga 67. vojne policije
i ostali hrvatski branitelji koji nisu u udrugama. Sve ukupno se natjecalo 105 sudionika.

Sudionici sportskih susreta natjecali su se u 6 disciplina: pikado, viseća kuglana, stolni nogomet, stolni tenis, šah te belot. Medalje i pehare pobjednicima sportskih susreta uručio je ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved kojem se ovim putem želimo zahvaliti na dolasku i pokroviteljstvu 1. sportskih susreta u organizaciji naše Udruge.Prvo mjesto na sportskim susretima osvojila je Udruga HVIDR-a Krapina, na drugom mjestu nalazi se Udruga HVIDR-a Zabok,a na trećem mjestu je Udruga Dragovoljaca veterana Domovinskog rata Bedekovčina.